Dispositivi & accessori
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prep. 15min
Totale 1h 40min
6 porties
Ingredienti
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
362.7 mg
Proteine
9.2 g
Calorie
1095.7 kJ /
261 kcal
Grassi
10.7 g
Fibre
3.7 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
30.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Friend® in de zomer
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Amandelbretzels
Nessuna valutazione
Lemon curd
20min
Vloeibare custard
Nessuna valutazione
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Popcorn-ijs
Nessuna valutazione
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nessuna valutazione
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nessuna valutazione
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nessuna valutazione