Versioni compatibili
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Proteine
- 8.9 g
- Carboidrati
- 42.3 g
- Grassi
- 46.9 g
- Grassi saturi
- 16.1 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 911.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
Keine Bewertungen
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Chili con carne
40min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Halloween pompoentaart
4 godz.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h