Versioni compatibili
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Proteine
- 8.9 g
- Carboidrati
- 42.3 g
- Grassi
- 46.9 g
- Grassi saturi
- 16.1 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 911.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1sa 10 dk
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min.
Halloween-worstvingers
1h
Maïsbrood en cheddar muffins
Nessuna valutazione
Haver horchata
Nessuna valutazione
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 λεπτ.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 λεπτ.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1sa 20 dk
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Nessuna valutazione
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Bulgur en rode linzensoep
50 min.
Chocolade salami
3 godz. 10 min