Dispositivi & accessori
Paaspastei
Prep. 25min
Totale 2h
8 porties
Ingredienti
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
36.5 g
Calorie
2052 kJ /
491 kcal
Grassi
31.1 g
Carboidrati
15.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Paasmenu
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vanille Yoghurt
Nessuna valutazione
Pizza met fruit en yoghurt
Nessuna valutazione
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nessuna valutazione
Iers sodabrood
Nessuna valutazione
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Peperkoek met Honing
Nessuna valutazione
Napolitaanse Pizza
Nessuna valutazione
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Express Aardbeien Dessert
5min