Dispositivi & accessori
Rabarberijs
Prep. 15min
Totale 36h 25min
6 porties
Ingredienti
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
7.3 g
Calorie
2479 kJ /
593 kcal
Grassi
41.1 g
Carboidrati
48.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nessuna valutazione
Rabarbertaart
55min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Toffees
2h
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nessuna valutazione
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Yoghurtdressing
5min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Citroencurd
1h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Mallorcaanse vissoep
40min
Sinaasappel Sponge Cake
1h