Dispositivi & accessori
Vijgenmosterd
Prep. 5min
Totale 25min
2 glazen
Ingredienti
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Proteine
3 g
Calorie
809 kJ /
193 kcal
Grassi
2 g
Carboidrati
37 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nessuna valutazione
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nessuna valutazione
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Advocaat
10min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Kerst stol
2h 20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Confituur van ananas en gember
40min
Mangochutney
1h 20min