Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
TM5 TM6

Pikante wortelbeignets met yoghurtdip

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

Yoghurtdip

  • 6 takjes verse koriander, alleen bladeren
  • 150 g yoghurt, 0,1% vet

Beignets

  • 120 g volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)
  • 500 g water
  • 500 g wortelen, in stukjes gesneden (3 cm)
  • 1 tl komijn, gemalen
  • ½ tl koriander, gemalen
  • ½ tl zeezout
  • ½ tl zwarte peper, gemalen
  • 1 snuifje kurkuma, gedroogd, gemalen
  • 45 g lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)
  • 1 ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)
  • 1 tl gedroogde chilivlokken (opzionale)
  • 2 tl olijfolie, om te bakken

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
573 kJ / 137 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
16 g
Grassi
5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative