Stuffed Peppers with Tomato Sauce
TM6 TM5 TM31

Stuffed Peppers with Tomato Sauce

4.5 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried basil
  • 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 150 g pitted green olives
  • 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
  • 30 g anchovy fillets, in oil, drained
  • 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
  • 80 g red wine
  • 150 g brown onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp sweet paprika
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 60 g raisins

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1934.8 kJ / 462.4 kcal
Proteine
20 g
Carboidrati
26.2 g
Grassi
31.7 g
Grassi saturi
19.1 g
Fibre
5.8 g
Sodio
659.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative