Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteine
- 58 g
- Carboidrati
- 40.5 g
- Grassi
- 51.8 g
- Grassi saturi
- 13.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 693.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
James Bond's Vesper Martini
5 Min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 Min
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Spanish Rice
35 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 Std. 50 Min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 Min
Black Tahini Banana Bread
1j 20 menit
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.