Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Scones with Berry Chia Jam

4.5 (8 valutazioni )

Ingredienti

Berry Chia Jam

  • 400 g frozen mixed berries
  • 30 - 50 g agave syrup, to taste
  • 3 Tbsp chia seeds

Gluten-free Scones

  • 350 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
  • 1 Tbsp gluten-free baking powder
  • 1 pinch fine sea salt
  • 125 g unsalted butter, cold, diced
  • 80 g caster sugar
  • 180 g buttermilk
  • 100 g dried fruit (opzionale)
  • 2 Tbsp milk, for brushing
  • 2 Tbsp Demerara sugar, for sprinkling (opzionale)
  • 350 g clotted cream, for serving

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1639.1 kJ / 391.8 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
47.2 g
Grassi
22 g
Grassi saturi
12.3 g
Fibre
5.6 g
Sodio
195.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative