
Dispositivi & accessori
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Prep. 15min
Totale 1h 45min
3 portions
Ingredienti
-
beef brisket cut in cubes (3 cm)500 g
-
white cardamom pods2
-
fresh lemon grass bruised60 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
beef stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste10 g
-
water1200 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
whole milk100 g
-
coconut milk100 g
-
red tomatoes cut in cubes (2 cm)2
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)30 g
-
limau lime juice only2
-
emping crackers (melinjo crackers)30 g
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
640 kcal /
2679 kJ
Proteine
64 g
Grassi
36 g
Carboidrati
35 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
12 g
Sodio
4221 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Culinary Heritage
9 ricette
Internazionale
Internazionale