Dispositivi & accessori
Garlic Clams Hotpot
Prep. 5min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves5
-
sesame oil, untoasted20 g
-
ginger, fresh sliced5 g
-
fresh red chillies sliced10 g
-
water1200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce50 g
-
Baby Chinese Cabbage peeled, cut in pieces150 g
-
clams500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1130.4 mg
Proteine
19.5 g
Calorie
755.6 kJ /
180.6 kcal
Grassi
6.4 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
8.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Miso Soup
40min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Sautéed Prawns
15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mini Burger Sliders
1h 50min
Steamed Seafood Tower
40min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min