Dispositivi & accessori
Broccoli and Cheddar Soup
Prep. 10min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
Cheddar cheese, vintage cubed (1 in.)170 g
-
onion cut into pieces115 g
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
all purpose white flour60 g
-
vegetable broth910 g
-
broccoli florets in pieces (1 in.)570 g
-
heavy cream, 35% fat85 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
white bread, in square, sliced, for toasting to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
442.9 mg
Proteine
11.3 g
Calorie
1292.2 kJ /
308.8 kcal
Grassi
23.4 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
14 g
Carboidrati
15.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Quick Rise Basic Bread
45min
Buffalo Cauliflower Bites
Nessuna valutazione
Spaghetti alla carbonara
30min
Three Egg French Omelet
30min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Mystery Soup
55min
Potato Curry Soup
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Challah
3h 10min
Marinara Sauce
40min
Creamy Mac & Cheese
30min