Risotto met Parmezaanse kaas
TM6 TM5 TM31

Risotto met Parmezaanse kaas

4.3 (29 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 sjalot (ca. 30 g)
  • 40 g boter
  • 10 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
  • 60 g droge witte wijn
  • 820 g water
  • 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
    o 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
1812 kJ / 433 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
63 g
Grassi
15 g
Fibre
1.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative