Versioni compatibili
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 220 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 120 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 50 g plain flour
- 350 g cauliflower, cut in small florets
- 150 g potatoes, cubed (2 cm)
- 1700 g water
- 100 g milk
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
o 3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to taste -
3
sprigs fresh thyme, leaves only
o 1 ½ tsp dried thyme, leaves only - 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 200 g chorizo, sliced (1 cm) (see tip)
- 10 g olive oil
- 230 g mixed peppers, cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)
-
250
g dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)
o 250 g short pasta, dried (approx. 10 minutes cooking time) - 25 - 30 g white wine vinegar
- 1 tsp sugar
- fresh basil leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2232.9 kJ / 533.7 kcal
- Proteine
- 31.7 g
- Carboidrati
- 87.8 g
- Grassi
- 33.8 g
- Grassi saturi
- 13.2 g
- Fibre
- 13.3 g
- Sodio
- 669.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Bibimbap Burrito
45 min
Shakshuka
50min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Salt Cod Gratin
50min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min