Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
o unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white rice
Seafood Stew
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (opzionale)
- 80 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g peeled tomatoes, quartered (see tip)
- 80 g green pepper, cut in pieces
-
1
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 tsp fish stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
-
500
g large raw prawns, peeled, peeled, fresh or defrosted from frozen
o medium raw prawns, peeled, fresh or defrosted from frozen - 400 g tinned coconut milk
- 400 g fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, snipped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Proteine
- 48 g
- Carboidrati
- 67 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodio
- 1327 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Brioche Berry Pudding
1h