Versioni compatibili
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana, cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Coleslaw
- 150 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 250 g cabbage leaves, cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces
o ½ - 1 pickled jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- fresh coriander, for serving
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4698 kJ / 1123 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 96 g
- Grassi
- 75 g
- Grassi saturi
- 9.8 g
- Fibre
- 17 g
- Sodio
- 1155 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h