Dispositivi & accessori
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Prep. 20min
Totale 4h
12 slices
Ingredienti
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
339.9 mg
Proteine
8.4 g
Calorie
1098 kJ /
262.4 kcal
Grassi
12.2 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
32 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza Pizzazz
7 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 45min.
Rosé Cream Puff Pastry
3hod. 30min.
Potato Gratin
1hod. 10min.
Layered Mexican Dip
25min.
Sun-dried Tomato Butter
10min.
Sausage Rolls
1hod. 10min.
Pear Apricot Roses
1hod.
Banana Liqueur Pudding
6hod.
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10min.
Acorn Squash Gratin
1hod. 55min.
Brown Sugar Date Muffins
1hod. 15min.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min.