Versioni compatibili
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Mini gehaktballetjes in pikante saus
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 2 teentje knoflook
- 125 g rundergehakt
- 125 g varkensgehakt
- 30 g geraspte Parmezaanse kaas
- 30 g licht oudbakken witbrood, in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen
- 1 ei
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
-
1
verse rode peper
o 1 gerehydrateerde rode peper - 20 g uien, gehalveerd
- 25 g extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 snuifje zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
Topping
- 1 snuifje gedroogde oregano
-
150
g Scamorza, in plakjes (7-8 mm)
o 150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm) - 80 g paprika's, geroosterd, in stukken (2-3 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 stuk
- Calorie
- 1755.8 kJ / 419.6 kcal
- Proteine
- 20.1 g
- Carboidrati
- 45.8 g
- Grassi
- 17.3 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodio
- 533 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Virgin passievrucht mojito
10min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Paksoi en ham rijst
40min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Nessuna valutazione
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Lichtblauw gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Penne met mosselen
1h 5min