
Dispositivi & accessori
Homemade Chicken Stock
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced1 stalk
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
256.1 kcal /
1071.5 kJ
Proteine
21.8 g
Grassi
16.9 g
Carboidrati
3.2 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
4.5 g
Sodio
482.7 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

O Canada
20 ricette
Canada
Canada

TM Basics - Stocks & Pastes
6 ricette
Canada
Canada