Dispositivi & accessori
Ras el hanout
Prep. 10min
Totale 10min
80 g
Ingredienti
-
cumin seeds25 g
-
coriander seeds25 g
-
cinnamon quill1
-
star anise1
-
cardamom pod (green)2
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
sweet paprika3 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
whole cloves5
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 80 g
Sodio
1003.7 mg
Proteine
10.4 g
Calorie
1066.7 kJ /
254.9 kcal
Grassi
13.1 g
Fibre
20.8 g
Grassi saturi
1.7 g
Carboidrati
42 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Ancho chilli and black bean stew
40min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Chilli crunch (TM6)
30min
Curry powder
10min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Thai red curry paste
10min
Madras curry powder
15min
Bengali fish cakes
1h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h