![Gluten free sausage rolls Gluten free sausage rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/483F1173-5AE2-4455-B600-2296EE8FF8E8/Derivates/785B57E9-BA03-4059-8CD1-A40BA341EDD1.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Puff pastry
- 300 g unsalted butter, cut into pieces (2.5 cm) and frozen
- 140 g potato starch
- 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 50 g brown rice flour (see Tips)
- 50 g millet flour (see Tips)
- 2 tsp xanthan gum
- ¼ tsp guar gum (see Tips)
- 1 tsp salt
- 180 g chilled water
Filling
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 250 g pork mince
- 500 g beef mince
- 1 tbsp white vinegar
- 50 g water
- 30 g tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve
- 1 tsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional
- 1 egg, lightly beaten
- sesame seeds, black or white, for sprinkling (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 638.5 kJ / 152 kcal
- Proteine
- 5.4 g
- Carboidrati
- 6 g
- Grassi
- 10.1 g
- Grassi saturi
- 5.6 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodio
- 150.5 mg
Ricette alternative
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Easy satay chicken
40min
Zucchini slice
45min
Shepherd's pie
55 Min
Butter chicken
55 Min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Buttercream icing
10min
Aussie meat pies
2h
Tuna mornay
45min
Pork san choy bau
25min