Monkfish and prawn soup
TM6 TM5 TM31

Monkfish and prawn soup

4.9 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 450 - 500 g monkfish, preferably with bone (see tips)
  • 500 g whole unpeeled prawns (see tips)
  • 800 g water
  • 70 g carrots, cut in pieces
  • 60 g leek (white part only), cut in pieces
  • 3 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 50 g brandy
  • 200 g crushed tomatoes, canned
  • 1 tbsp white short-grain rice
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)
    o 1 tsp salt
  • 8 drops red chilli sauce

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
791 kJ / 189 kcal
Proteine
18 g
Carboidrati
5 g
Grassi
10 g
Fibre
1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative