Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
TM6 TM5

Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste

4.6 (46 valutazioni )

Ingredienti

  • 10 g syropu klonowego
    o 10 g syropu z agawy
  • 350 g wody (plus 1-2 łyżeczki wody)
  • 30 g oleju kokosowego
  • 135 g ziaren słonecznika
  • 90 g siemienia lnianego
  • 40 g ziaren sezamu, białego
  • 50 g pestek dyni
  • 150 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 30 g nasion chia
  • 40 g nasion babki płesznik (psyllium) (opzionale)
  • 1 ½ łyżeczki soli

Valori nutritivi
per 1 sztukę
Calorie
301.6 kJ / 72 kcal
Proteine
2.5 g
Carboidrati
5.5 g
Grassi
4.9 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
2.1 g
Sodio
74.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative