Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
TM6

Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)

4.3 (42 valutazioni )

Ingredienti

Mantou Buns

  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 40 g brown sugar
  • 265 g water
  • 500 g all-purpose flour, plus extra to dust
  • 10 g vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp salt

Butternut Squash Soup

  • 30 g unsalted butter, cold, cubed (2.5 cm)
  • 30 g yellow onion
  • 400 g butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (5 cm)
  • 100 g russet potatoes, peeled, cubed (2.5 cm)
  • 60 g raw cashews
  • 700 g water (see Tip)
  • salt, to taste
  • ground white pepper, to taste
  • fresh mixed herbs, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1014 kJ / 242 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
43 g
Grassi
5 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
1 g
Sodio
200 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative