Pulled pork burger
TM6

Pulled pork burger

4.5 (136 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 550 g water
  • 200 g alcoholic apple cider
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
  • 500 g barbecue sauce (see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • 6 burger buns
  • 12 iceberg lettuce leaves
  • tomato ketchup, to serve (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2071.4 kJ / 493.2 kcal
Proteine
39.4 g
Carboidrati
67.5 g
Grassi
7 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
4.4 g
Sodio
1424.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative