Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2258 kJ / 537 kcal
- Proteine
- 16 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 34 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min