Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
o 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 79 g
- Grassi
- 34 g
Nelle collection
Ricette alternative
Roergebakken champignons
55 min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Hartige taart met savooiekool
1h 30 min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Bloemkool korma
2h 20min
Karamel varkensvlees
45 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Brak ocen
Russische rode bietensalade
1h 10 min
Aardappelgoulash
1h
Pizzadeeg
1h