Versatile chunky soup
TM6

Versatile chunky soup

4.2 (10 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables (opzionale)
    o 50 g frozen green peas (opzionale)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ - 1 tsp salt
    o ½ - 1 tbsp soy sauce
  • 60 - 80 g dried pasta for soup

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
670 kJ / 160 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
20 g
Grassi
5 g
Fibre
3.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative