Versioni compatibili
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
o 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
o 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 17 g
- Grassi
- 27 g
- Fibre
- 5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Pour Over Coffee
5min
Tzatziki
20 min
Manhattan Clam Chowder
55min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Avocado Deviled Eggs
25min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min