Dispositivi & accessori
Furikake
Prep. 5min
Totale 5min
100 g
Ingredienti
-
sesame seeds50 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
nori sheets cut into pieces2
-
bonito flakes (see Tips)20 g
-
dried shrimp (see Tips)10 g
-
caster sugar (optional)1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
4681.2 mg
Proteine
35.1 g
Calorie
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Grassi
28.5 g
Fibre
6.8 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
7.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Crispy Ikan Bilis
40min
Toasted Peanuts
20min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Homemade Pandan Kaya
55min