Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Proteine
- 31.1 g
- Carboidrati
- 26.6 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Coconut turmeric fish curry
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2h