Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Proteine
- 124.4 g
- Carboidrati
- 73.2 g
- Grassi
- 127.4 g
- Fibre
- 3.8 g
Ricette alternative
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Buffalo chicken wings
45min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min