Dispositivi & accessori
Rogge flatbreads
Prep. 20min
Totale 2h 10min
8 stuks
Ingredienti
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (opzionale) volgens smaak½ - 1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
9 g
Calorie
1738 kJ /
415 kcal
Grassi
14 g
Fibre
4.8 g
Carboidrati
61 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Heerlijke flatbreads
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Pompoen vingers
1h 30min
Halloween broodjes
Nessuna valutazione
Heerlijke herfstdressing
Nessuna valutazione
Veelzijdige stevige soep
50min
Turkse flatbreads
2h 10min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min