Versioni compatibili
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 6 g
- Fibre
- 5.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Lamb and Leek Pie
2sa
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2sa
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 dk
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Sticky Chilli Beef
55 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Sticky Apple Pork Ribs
2sa 30 dk
Beef in Stout
1h 40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 dk
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 dk