Dispositivi & accessori
Witte chocolade cheesecake
Prep. 45min
Totale 16h
12 porties
Ingredienti
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (opzionale)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
9 g
Calorie
2464 kJ /
589 kcal
Grassi
40 g
Fibre
2 g
Carboidrati
53 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hemelse desserts
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Tiramisu
5h 20min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Vloeibare custard
Nessuna valutazione
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Chocolade sneeuwballen
1h
Chocolade toffee cake
2h
Kerstman macarons
3h 20min
Marmercake
2h
Plakje marmercake met perzikvulling
Nessuna valutazione