Dispositivi & accessori
Bijentaart met glazuur
Prep. 30min
Totale 1h 25min
35 stuks
Ingredienti
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (opzionale) suiker ogen70
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
88.5 mg
Proteine
3.6 g
Calorie
875.5 kJ /
209.3 kcal
Grassi
13.4 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
4.4 g
Carboidrati
19.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Chocolade babka
3h
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Brownies van zoete aardappel
1h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nessuna valutazione
Brownies
50min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Zwart-Wit Muffins
1h
Marmercake
2h
Boterkoekjes
50min
Muffins met chocoladechips
1h
Koekjes met chocoladechips
50min
Chocoladecake
40min