Versioni compatibili
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opzionale)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Proteine
- 29.7 g
- Carboidrati
- 49 g
- Grassi
- 33.4 g
- Fibre
- 8.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Balti coconut fish curry
50min
Seafood con arroz
45 min
Moroccan chicken with couscous
1h 5 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Turmeric fish
30 min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Spiced coriander prawns
25min
Jambalaya
35min
Coconut fish curry
1h 10min