Chicken Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Chicken Stock Paste

4.7 (43 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Valori nutritivi
per 20 g
Calorie
131.9 kJ / 31.5 kcal
Proteine
3.8 g
Carboidrati
2 g
Grassi
0.6 g
Grassi saturi
0.1 g
Fibre
0.9 g
Sodio
2935.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative