Chicken stock paste
TM6 TM5 TM31

Chicken stock paste

4.5 (32 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
678.5 kJ / 162.3 kcal
Proteine
14.5 g
Carboidrati
2 g
Grassi
8.8 g
Fibre
1.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative