Dispositivi & accessori
Falafel
Prep. 20min
Totale 1h 25min
35 pieces
Ingredienti
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
2.8 g
Calorie
489 kJ /
117 kcal
Grassi
9 g
Carboidrati
6.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Croissants
16h
Baba Ganoush
1h
Falafel
24h
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Koshari stew
45min
Raw kibbeh
15min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Falafel
25h 30min