
Dispositivi & accessori
Japanese Cheese Tarts
Prep. 10min
Totale 1h 55min
24 pieces
Ingredienti
Tart shells
-
low protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (opzionale)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Valori nutritivi per 1 piece
Calorie
343 kcal /
1435.1 kJ
Proteine
7.8 g
Grassi
23.3 g
Carboidrati
26.7 g
Fibre
0.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Asian Sweet Pastries
11 ricette
Internazionale
Internazionale