Dispositivi & accessori
Kaya (coconut jam)
Prep. 10min
Totale 1h 10min
1430 g
Ingredienti
Caramel syrup
-
white sugar100 g
-
hot water100 g
-
pandan leaves cut into strips (3 cm - see Tips)2 - 3
Jam
-
eggs5
-
egg yolks5
-
white sugar500 g
-
coconut milk400 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1430 g
Sodio
435.1 mg
Proteine
51 g
Calorie
15359.1 kJ /
3670.9 kcal
Grassi
96.3 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
69.5 g
Carboidrati
624.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Homemade Pandan Kaya
55min