Ondeh-Ondeh Cupcakes
TM5 TM6

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 (25 valutazioni )

Ingredienti

Pandan Cupcakes

  • 6 ½ oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 8 ½ oz granulated sugar
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1 tsp pandan paste
  • 10 ½ oz cake flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 6 ½ oz coconut milk

Salted Gula Melaka Caramel

  • 7 oz palm sugar, gula melaka, cut into small pieces
    o 7 oz coconut sugar, cut into small pieces
  • 2 oz water
  • 2 pandan leaves, knotted (opzionale)
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • 2 oz coconut milk
  • ½ tsp salt

Coconut Whipped Frosting

  • 3 oz confectioners sugar
  • 3 ½ oz powdered coconut milk
  • 14 oz heavy whipping cream, cold
  • toasted coconut flakes, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2465 kJ / 589 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
65 g
Grassi
36 g
Grassi saturi
24 g
Fibre
0.5 g
Sodio
263 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative