Dispositivi & accessori
Guinean prawns
Prep. 10min
Totale 25min
6 portions
Ingredienti
-
raw prawns, peeled and deveined1000 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground dried piri piri chilli1 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil30 g
-
onions cut in pieces150 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
cucumber peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
38 g
Calorie
924.7 kJ /
221 kcal
Grassi
7 g
Carboidrati
2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Taste of Africa
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Sambal Goreng Pengantin
40min
Pizza Diavola
1h 30min
Bolognese Sauce
Nessuna valutazione
Vegan Bolognese
50min
Lemon Ginger Sour
15min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nessuna valutazione
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Pork Adobo
55min
Pumpkin Risotto
45min