Dispositivi & accessori
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Prep. 30min
Totale 1h 40min
6 pieces
Ingredienti
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
14 g
Calorie
2457 kJ /
587 kcal
Grassi
41 g
Fibre
2 g
Carboidrati
42 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Provence on your table
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Focaccia
3h
Quiche Lorraine
45min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Nessuna valutazione
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Nessuna valutazione
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Sangria
10min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min