Versioni compatibili
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
- 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 medium eggs
- 1 tsp salt
- 50 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces
o 700 g tinned chopped tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves, to taste, 5-6 roughly torn
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 19 g
- Grassi
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Ricette alternative
Vegetable Curry with Rice
50 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Pink Salad
10 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min