Versioni compatibili
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
- 50 g unsalted butter, soft
- 30 g honey
- 20 g mustard
- 10 g soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley leaves
- 400 g tomatoes, halved
- 150 g carrots, cut in pieces
- 100 g butternut squash, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 1 tsp dried oregano
- 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Proteine
- 41 g
- Carboidrati
- 97 g
- Grassi
- 39 g
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy Tomato Soup
25min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Creamy mushroom soup
20 min
Salmon Soufflé
1h
Carrot and Coriander Soup
25min
Tomato Rice
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min