Versioni compatibili
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g olive oil
- 150 g leeks, cut in pieces
- 10 g fresh basil leaves
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 480 g tomatoes, medium, (approx. 4 tomatoes)
- 90 g tinned tuna in oil, drained
- 40 g feta cheese, diced (1 cm)
- 100 g onions, quartered
- 100 g cauliflower florets, cut in small pieces
- 100 g broccoli florets
- 100 g courgettes, cut in small pieces
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 180 g long grain rice
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3481 kJ / 832 kcal
- Proteine
- 28 g
- Carboidrati
- 87 g
- Grassi
- 41 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower Cheese Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Curried Sweet Potato Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min