Risoni with salmon and spinach
TM6 TM5 TM31

Risoni with salmon and spinach

4.2 (181 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
  • 2 tsp paprika
  • 20 g olive oil
  • 600 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
  • ¼ tsp salt, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 170 g dried risoni pasta
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp cornflour
  • 1 tbsp lemon juice
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2661 kJ / 633.5 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
34.6 g
Grassi
39.2 g
Grassi saturi
17 g
Fibre
6 g
Sodio
577.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative