Gluten free sourdough bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free sourdough bread

4.3 (9 valutazioni )

Ingredienti

Gluten free sourdough starter

  • 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
  • 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed

Gluten free sourdough bread

  • olive oil spray, for greasing
  • 240 g brown rice flour (see Tips)
  • 180 g buckwheat flour (see Tips)
  • 70 g arrowroot flour
  • 40 g white chia seeds
  • 1 tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tsp raw sugar
  • 2 eggs
  • 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
  • 1 tbsp apple cider vinegar

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
678.3 kJ / 161.5 kcal
Proteine
5.7 g
Carboidrati
25.6 g
Grassi
2.8 g
Grassi saturi
0.5 g
Fibre
3.6 g
Sodio
239.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative